09-56 26 266

Palvelut, hoitomuodot ja hinnasto

Kiropraktiikka: Miten sinua hoidetaan?

Ruoholahden Kiropraktikkoasemalla hoidot koostuvat yksilöllisesti suunniteltavista manipulaation-, venytys- ja pehmytkudoshoidoista sekä ohjatuista harjoitteista. Samantha Buchananin hoitoon kuuluu tarvittaessa myös akupunktiohoito, jolla helpotetaan kipua ja paikallisia kroonisia lihaskramppeja.
Akupunktiohoito maksaa hoitokäynnin yhteydessä 5 euroa.

Myös uusi vaihtoehto kiropraktiseen hoitoon:
Jännittääkö kiropraktinen hoito? Ruoholahden kiropraktikkoasemalla on käytössä myös uusi ja edistyksellinen kiropraktinen hoitolaite, Impulse iQ Adjusting instrument. Monipuolista manipulaatiolaitetta voidaan käyttää esimerkiksi rangan ja kehon ongelmissa ja etenkin, jos rankasi on epästabiili tai rappeutunut, niskassa on kulumia tai manipulaatio jännittää.
Potilas voi maata rangan hoidon aikana mukavasti vatsallaan eikä häntä tarvitse käännellä mahdollisiin epämukaviin asentoihin. Laite soveltuu myös raajojen hoitoon, erityisesti nilkan alueelle.
Mitä hoitohyötyä laitteesta on? Mekaaniset impulssit tulevat todella nopeasi eikä keho ehdi jännittyä ja vastustaa manipulaatiota, vaan hoidettava kudos pysyy rentona ja nopea impulssi venyttää kudoksessa olevia reseptoreita paremmin. Laitteella saavutetaan moninkertainen nopeus manuaaliseen manipulaatioon verrattuna ja laitteessa on sensori, joka kertoo kudoksen vasteen mikrotietokoneelle ja kiropraktikko saa välittömän palautteen tuloksista.
Miltä hoito tuntuu? Yleensä hoito tuntuu nopealta nakutukselta. Tuntuma vaihtelee hoidettavan alueen ja ongelman mukaan. Hoitolaite soveltuu kaikenikäisten hoitoon.

Mitä ensimmäisellä käyntikerralla tapahtuu? Ensimmäisellä käynnillä – jonka pituus on noin 45 minuuttia – potilas täyttää ennen vastaanottokäyntiä esitietolomakkeen. Tutkimuskäynnin aluksi kiropraktikko haastattelee potilaan ja kartoittaa hoitoon vaikuttavan terveystilanteen ja sairaudet. Sitten suoritetaan kiropraktinen tutkimuksen, jossa selvitetään kivun ja toimintahäiriöiden syitä. Kiropraktinen tutkimus sisältää ortopedistä ja neurologista tutkimusta.
Jos sinulla on lääkärin lähete, lausuntoja, tutkimustuloksia, magneetti- tai röntgenkuvia, otathan ne aina mukaan ensimmäiselle käynnille!

Miksi kiropraktikko tekee tutkimuksen? Kivun syy voi olla muuallakin kuin kipeytyneessä kohdassa, esimerkiksi selkäkipu voi johtua lantion tai jalan virheasennosta tai ongelmista lonkassa. Hoitoa ongelmaan annetaan jo ensimmäisellä käyntikerralla, mikäli ongelma ei vaadi lisätutkimuksia.

Hoidon edetessä kiropraktikkomme antaa ohjeita liikkeisiin (harjoitteet), joilla parannetaan kehon liikkuvuutta, tasapainoa ja/tai venytetään lihaksia ja pidetään yllä hoitotuloksia. Yksilölliset harjoitteet ovat todella tärkeitä!

Tutkimuskäynnin jälkeinen normaali jatkohoitokäynti on pituudeltaan 15 minuuttia. Jos hoitoon kuuluu akupunktio, hoitokäynti on pidempi, samoin jos sinulle annetaan yksilöllisiä harjoitteita ja tällöin hinta on 70 euroa.

Hoitotulosten seuranta on tärkeää ja sen vuoksi arvioidaan yksilöllisesti määräaikaisten seurantakäyntien tarve. Hoitoomme voit tulla ilman lääkärin lähetettä ja tarvittaessa ohjaamme sinut jatkotutkimuksiin.

Kiropraktisen hoitojen hinnat:
Tutkimuskäynti (ortopedinen/neurologinen tutkimus ja hoito) 75 euroa
Hoitokäynti, 15 min, 65 euroa
Hoitokäynti/Opiskelija (opiskelijakortti, kokopäiväinen opiskelija), 50 e
Akupunktioneulat, + 5 euroa
DNS tai harjoitteet + 5 euroa
Jalkojen skannaus, 30 min, 50 e
Laitehinnat:
Thumper Sport Massager ammattihierontalaite 198 e
Tukipohjallisten hinnat:
DynaFlange -pohjalliset 65 e/pari
Rathgeber-tukipohjalliset 35 e/pari
Mittatilaustukipohjalliset 300 e/pari, 2 paria 550 e
Sandaalit kiinteillä mittatilaustukipohjallisilla 400 e
Kantapääkorotus kenkään (heel lift) 6 e/kpl

.

Copyright © 2010 Chiro1st. Kaikki oikeudet pidätetään.