09-56 26 266

Tukipohjalliset

Meillä voi olla jaloissa toiminnallisia häiriötä, jotka voivat jalkakipujen lisäksi aiheuttaa vaivoja myös polvissa, lonkissa, lantiossa ja alaselässä, jopa yläselässä. Jos keho ei jaksa oikaista jaloissa esiintyviä virheasentoja jalan asentoa voidaan parantaa tukipohjallisten avulla. Ruoholahden Kiropraktikkoasemalla on valikoimissa useita eri tukipohjallistyyppejä ja loistavasti iskua vaimentavat DynaFlange -pohjalliset.

Ruoholahden kiropraktikkoasemalla on käytössä OHI:in (TOG) kehittämä mittauslaite jalkojen biomekaanisten ongelmien tutkimiseksi ja selvittämiseksi ja tällä laitteella saadaan tarvittava tieto jalasta, ovathan jalat jatkuvassa liikkeessä päivän aikana.

Miten tutkimus tapahtuu? Potilas kävelee mittauslevyn yli, jolloin liikkuvista jaloista saadaan 80-90 skannausta. Jos ongelmia on pääasiassa juostessa skannaus tehdään juosten ja juoksuvauhdissa saadaan 20-25 skannausta . Itse mittauslaite on 4096 sensoria sisältävä levy, jonka skannausnopeus on 125 Hz.

Liikkuvasta jalasta saadun mittaustuloksen lisäksi tutkimme jalan toiminnalliset ja asennolliset virheet ja varmistamme, että henkilökohtaiset mittatilaustukipohjalliset sopivat käyttäjälleen erinomaisesti.

Miksi oikea askellus on niin tärkeää? Otamme päivittäin noin 5000-12000 askelta ja jaloissamme on 25% kaikista kehon luista. Luumme niveltyvät toisiinsa 66 nivelen avulla ja nivelet tukeutuvat 214 nivelsiteen avulla, jalkoja liikuttaa 38 lihasta ja jännettä. Joka askeleella jalkamme ja kehomme mahdollinen virheasento aiheuttaa ongelmia. Mittatilaustukipohjalliset korjaavat tilannetta ja auttavat sinua kaikissa päivän askelissa!

Jos kaipaat loistavaa iskunvaimennusta tai pronaatio/supinaatiotukea tai sinulla on kantapääkipua, sinulle oikea tuote on uusi DynaFlange -pohjallinen, jossa on mullistava, iskuja vaimentava rakenne. Dynaflange -pohjallinen antaa hyvää pronaatio/supinaatiotukea pitkittäiskaaren muotoilunsa ansiota ja sopii juoksukenkiin, työkenkiin ja saappaisiin, kun haluat kimmoisuutta ja kivuttomuutta. DynaFlange -pohjallinen ei ole mittatilauspohjallinen, vaan saat ne suoraan hyllystä.

Rathgeber -tukipohjalliset auttavat päkiän alueen kiputiloihin, koska niissä on hyvä poikittaiskaaren tuki. Myös nämä pohjalliset saat suoraan hyllystä.

Meiltä saat myös eri korkuisia kantapääkorotuksia kenkiisi.

Tukipohjallisten hinnat:
DynaFlange -pohjalliset 60 e/pari
Rathgeber-tukipohjalliset 35 e/pari
Mittatilaustukipohjalliset 300 e/pari, 2 paria 550 e
+ jalkojen skannaus ja tutkimus 50 euroa

Kantapääkorotus kenkään (heel lift) 6 e/kpl

Copyright © 2010 Chiro1st. Kaikki oikeudet pidätetään.