Huimaus

Huimauksen syy on aina tärkeää selvittää. Käymme vastaanotolla tarkasti läpi tapaushistoriasi ja selvitämme, minkä tyyppisestä huimauksesta voi olla kyse. Tämän jälkeen suoritamme neurologisen tutkimuksen ja tarvittaessa lähetämme sinut jatkotutkimuksiin esimerkiksi magneettikuvaukseen tai neurologille.

Kiropraktinen hoito on tehokasta kun kyseessä on niskaperäinen huimaus. Tällöin niskan nivelsiteissä, jänteissä ja lihaksissa olevista asento- ja liikereseptoreista aivoihin lähtevät viestit poikkeavat odotetusta ja lopputuloksena on usein epätasapainoinen keinuva tunne.

Tehokkaasti hoidettavissa oleva huimaus on myös sisäkorvasta johtuva nk hyvälaatuinen asentohuimaus. Hyvälaatuisen asentohuimauksen tunnusmerkkinä on lyhytkestoinen voimakas pyörivä tunne esimerkiksi kumartuessa tai sängyssä kääntyessä.

Huimakseen löytyy usein ratkaisu, joten älä kärsi vaivasi kanssa vaan varaa aika tutkimukseen. Huimausoireissa suosittelemme että varaat ajan Max Wikströmille.

If you want to book a time on the same day it can only be done by calling us at the following number::+3584061066000
or by sending us an email at the following address: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2010 Ruoholahden Kiropraktikkoasema