Selkäkipu

Selkäkipu on yleisin kiropraktikolle hakeutumisen syy. Vaivan yleisyydestä johtuen selkäkipuja ja niiden hoitoa on tutkittu paljon. Kiropraktinen manipulaatio on osoittautunut tehokkaaksi hoitomuodoksi niin akuuteissa kuin kroonisissakin selkäkivuissa. Vaivan yleisyydestä johtuen kiropraktikot ovat myös tottuneet hoitamaan selkäkivusta kärsiviä potilaita.

Ruoholahden Kiropraktikkoasemalla selkäsi tutkitaan huolellisesti. Tutkimuksessa käytetään kiropraktisia, ortopedisiä ja neurologisia testejä jotta ongelmasi syy saadaan selvitettyä.

Tarvittaessa lähetämme sinut jatkotutkimuksiin esim röntgen tai magneettitukimuksiin. Krooninen selkäkipu vaatii manipulaation lisäksi usein potilaalle räätälöidyn kuntoutusohjelman, joka sisältää sekä venyttäviä että vahvistavia harjoitteita. Hoidon ja kuntoutuksen suunnittelussa hyödynnämme viimeisintä tieteellistä näyttöä sekä yli 20 vuoden kokemustamme.

Älä sorru epätoivoon vaikka sinun selkäkipu on jatkunut vuosia. Et ole vaivasi kanssa yksin, olemme täällä sinua varten. Varaa aika vastaanotolle ja aloita määrätietoinen hoito ja kuntoutus selkäsi parhaaksi.

If you want to book a time on the same day it can only be done by calling us at the following number::+3584061066000
or by sending us an email at the following address: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2010 Ruoholahden Kiropraktikkoasema